Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/michaeleis.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Startup Bestyrelsesuddannelse bestået, og en 1. plads i hus – Crowdfunding – aktie crowdfunding – reward crowdfunding – låne crowdfunding – booomerang – crowdfunding foredrag – crowdfunding konsulent – crowdfunding blog – crowdinvest – crowdfunding uddannelse – p2p crowdfunding – crowdlending – crowdfunding workshop

Startup Bestyrelsesuddannelse bestået, og en 1. plads i hus

Startup Bestyrelsesuddannelse bestået, og en 1. plads i hus

Så fik jeg endelig taget mig sammen.

Igennem længere tid har jeg gået og tænkt på at videreuddanne mig. Titler betyder noget i vores samfund, desværre, og jeg synes også de betyder alt for meget. Men det er virkeligheden.

Da Keystones og Niels Brock så tidligere på året kom ud med verdens første første bestyrelsesuddannelse målrettet startups tænkte jeg, at det var det lige mig og meldte mig til med det samme.

Et fantastisk hold på 15 personer, som kom fra mange hjørne af landskabet. Nogen big corporate, nogen fra det offentlige, nogen fra veletablerede virksomheder og så dem af os der var selvstændige eller havde været det. Fælles for alle var en lyst til at ‘pay it forward’ !

Samtidig med uddannelsen blev vi medlem af investornetværket Keystones, som business angels, da Keystones også er en af drivkrafterne bag uddannelsen.

Uddannelsen var intens og med mange rigtige vilde undervisere, hvor man kun kan blive meget ydmyg over sin egen beskedne indsats udi intelligentia på en lang række af de områder, som vi blev undervist i – og dermed klædt på til vores virke som bestyrelsesmedlemmer. Og klædt på det blev vi. Man siger at virkeligheden sker ude på den anden side af vinduet, og det er sandt. Med denne uddannelse og min praktisk erfaring er jeg klædt på til det arbejde der venter. Igennem mange år har jeg sagt ‘nej tak’ til poster som bestyrelsesmedlem.

Årsag: Jeg følte ganske enkelt ikke jeg havde noget at byde ind med !

Lidt ligesom i min egen lille butik (booomerang.dk) hvor jeg netop ikke gjorde som alle andre, de crowdfunding kom frem, og søgte investorer og fik kapital ind i butikken. Jeg følte ganske enkelt ikke jeg havde et ‘produkt’ der var investeringsklar, og dermed med en fornuftig udsigt til at investorerne kunne lave en god forretning. Andre tog læssevis af penge ind, og har til dato ikke leveret økonomiske resultater til deres aktionærer. booomerang.dk er den eneste platform der har overskud, og  jeg ejer stadigvæk ejer 100 % af butikken. Bevares det kan indvendes at den kapital villet kunne have vækstet min virksomhed endnu mere, og så alligevel ikke for markedet var ikke modent. Det er det så nu.

Bestyrelsesuddannelsen giver mig præcis den faglige ballast jeg har manglet for at kunne have noget at byde på. Kombineret med mine 22 år som selvstændig – hvor jeg har været igennem meget godt, været dygtig, fremtidorienteret og stået i mere L O R T til halsen end den nuværende regering gør i #minkgate – gør mig klar.

Tak til mine medstuderende, og holdet bag: Kenneth Larsen fra Keystones, Anni Haraszuk, Niels Brock og alle de gode undervisere (too many to mention).

Nå ja, og så vandt jeg da 1. pladsen i Bestyrelses /  investorkompas pitch konkurrencen. Skarp konkurrence 🙂

 

 

 

 

Michael Eis

No Comments

Post a Comment