Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/michaeleis.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Crowdfundingpuljen – en stor dag ! – Crowdfunding – aktie crowdfunding – reward crowdfunding – låne crowdfunding – booomerang – crowdfunding foredrag – crowdfunding konsulent – crowdfunding blog – crowdinvest – crowdfunding uddannelse – p2p crowdfunding – crowdlending – crowdfunding workshop

Crowdfundingpuljen – en stor dag !

Crowdfundingpuljen – en stor dag !

“This is a small step for man, one giant step for mankind”

Jeg har svært ved at være i mig selv idag !

Mere end 10 års arbejde med crowdfunding bliver idag anderkendt af regeringen og et samlet Folketing.

Så alle de mange mange mange kilometer på de danske landeveje, alle de samtaler med 1000-vis af mennesker i Danmark, EU og Norden om mulighederne med crowdfunding. Alle de samtaler og oplæg der lavet med beskrivelse af idéerne, mulige reguleringer og potentielle samarbejdspartnere, store som små projekter, alle de mange foredrag jeg har afholdt – al den tid og penge der er investeret, kommer idag til sin ret.

Idag offentliggøres Crowdfundingpuljen – med en bevilling på 10.000.000 kr. fra et enigt Folketing.

Det er fantastisk, og jeg er stolt helt ned i sokkerne.

Pengene skal bruges til, at udbrede kendskabet til crowdfunding i det ganske land. Det er lige netop én af de mange opgaver der er for, at det fulde potentiale kan udleves. Man kan have verdens bedste idé, men hvis verden ikke kender den idé – kan det være åhhh så lige meget. Ikke at de sidste 10 års arbejde har været lige meget, men det har til tider været op af bakken – og jeg har drømt mig tilbage i tilværelsen som godt betalt lønmodtager, med pensionsopsparing og hele molevitten. Men nej, så alligevel ikke, for når du står på en mark i Varde, eller i et nyt lokale i Faaborg, hvor en cafe er ved at opstå – eller sidder i biffen og ser en film der er crowdfunded på ens platform, så bliver man sgu glad. Glad for at have gjort det muligt for andre at lykkes, glad for at på den helt store klinge – at have været med til at skabe virksomheder, kunst, arbejdspladser og relationer. Det er dét crowdfunding også kan – udover at skaffe kapital til det samme.

Idag et skulderklap fra Regeringen og Folketinget, imorgen starter arbejdet. Puljen kan søges af eksisterende aktører, platforme (donation- og rewardbaserede platforme), og det går vi så igang med.

Pengene skal ud at arbejde i ‘marken’. Dette er, som jeg ser det, et ønske om at få crowdfunding ud i alle kroge af landet – og ikke kun til en specifik målgruppe.

10 års arbejde, og crowdfunding er på finansloven 🙂

Michael Eis

No Comments

Post a Comment