Crowdfunding tillæg i Politiken og Jyllands-Posten – i hele Danmark !

Crowdfunding tillæg i Politiken og Jyllands-Posten – i hele Danmark !

Engang imellem skal der lidt #ananasiegenjuice til.

I samarbejde med Politiken og Jyllands-Posten lavede vi i Dansk Crowdfunding Forening regi, et helt tillæg som kom til at hedde: Crowdfunding – alternativ investering og finansiering.

Tillægget var med aviserne den 14.2.2020 – og det var en super fed oplevelse – i det ganske land. Du kan læse hele tillægget her.

Du kan læse lederen fra formanden for Dansk Crowdfunding Forening, som jo egentlig også er mig, og så en artikel om alle de platformen der ønskede at være med, og et enkelt virkelig fedt og højaktuelt firma – der er på trapperne med deres nyeste crowdfunding projekt. Du kan således læse om:

Dansk Crowdfunding Forening
BrickShare
Kameo
Indieframe
Spar Nord Fondens crowdfunding
Coop Crowdfunding
booomerang.dk

Alle fantastisk artikler med masser af god information om crowdfunding, crowdlending, donations crowdfunding og så historien om IndieFrame.

Jeg synes det er fantastisk, at vi er kommet dertil at vi kan samle platforme nok – og ikke mindst annoncører til at kunne udgive sådan et tillæg. Et par stykker af foreningens medlemmer (platforme) valgte ikke at deltage, for forskellige årsager. Sådan er det, men jeg er glad for at dem der deltog var med – tak for det alle sammen !

Læs tillægget og kom gerne med din mening herunder….

 

Michael Eis

No Comments

Post a Comment