Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/michaeleis.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/michaeleis.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/michaeleis.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Hvilke faktorer afgør hvor du opretter dit crowdfunding projekt ? – Crowdfunding – aktie crowdfunding – reward crowdfunding – låne crowdfunding – booomerang – crowdfunding foredrag – crowdfunding konsulent – crowdfunding blog – crowdinvest – crowdfunding uddannelse – p2p crowdfunding – crowdlending – crowdfunding workshop

Hvilke faktorer afgør hvor du opretter dit crowdfunding projekt ?

Hvilke faktorer afgør hvor du opretter dit crowdfunding projekt ?

Indtil videre er der ikke mange (læs ingen) crowdfunding platforme på dansk, men det kommer ganske sikkert. Ikke kun min egen – booomerang.dk – men ganske givet også andre. Mange andre.

Hvilke faktorer er så vigtige for valget af hvilket site, man vælger som projekterindehaver ? Et svar kunne være dette fra et amerikansk website, der undersøger tendserne og udviklingen indenfor crowdfunding. Jeg har oversat dem, bare sådan:

  1. Hvilken andel af det indsamlede beløb går til hjemmeside, til at drive sitet, administration og udvikling. Det skal fremgå meget tydeligt af websitet.
  2. Hvor mange 100% funded projekter er der gennemført på sitet.
  3. Kan det ses på websitet hvilke projekter der er gennemført, og hvilken procentmæssig andel det er af det totale antal projekter.
  4. Er de gennemførtet projekter af en kvalitet der tilfredsstiller dig, eller sagt på en anden måde. Er der efter din mening sammenhæng imellem projekternes kvalitet, og de penge et projekt har modtaget. Niveauet for websitet generelt betyder også noget for hvordan dit projekt opfattes.

Der kunne sikkert skrive mange flere, og jeg personligt vil da tilføje følgende:

  • Hvor stort er websitet sociale netværk – hvor mange fans af sitet når dit projekt ud til.
  • Er funderne tilfredse med de belønninger der gives helt generelt. Læs funder kommentarerne igennem, for de projekter der ligner dit – da dit projekt kunne tænkes at tiltrække de samme fans.
  • Hvilken muligheder giver websitet dig for at ‘markedsføre’ dit projekt i dit eget netværk.

 

Happy crowdfunding….

 

Michael Eis

No Comments

Post a Comment