Første blogindlæg på Danmarks crowdfunding website – booomerang.dk

Første blogindlæg på Danmarks crowdfunding website – booomerang.dk

Sikken en omgang – fristes jeg til at skrive !

Hvilken omgang fristes du nok til at spørge – booomerang.dk og det der crowdfunding, hvad er nu det ? Det skal jeg sige dig – det er fremtiden for alle kreative mennesker, ikke bare i Danmark, men i hele verden. Fuld stop.

Du har et kreativt projekt, eller bare et projekt, og er fyr og flamme – du vil igang, men mangler måske lige det der med….nå ja, pengene. Store som små. Det er her crowdfunding kommer ind i billedet (check wikipedia her). Eller læs videre her.

Crowdfunding er din måde at få ‘støtte’ til dit projekt, så det kan komme igang eller komme videre. Uden at afgive ejerskab. Du får pengene, hvis booomerang.dk’s brugere vælger at støtte dit projekt, du får opbygget en ‘fan’ skare til fremtidige projekter eller produkter – men du får frem for alt mulighed for at komme igang eller videre ! Uden at skulle i banken, tømme sparegrisen eller låne af venner og bekendte. Men du skal gøre dit projekt ‘lækkert’ – ellers kommer pengene ikke ind. Den vigtigeste faktor er, at du også forstår og formår at give noget igen til dine funders (støtter) – dem der giver dig deres penge. Her kommer det vigtigeste element i crowdfunding ind i billedet. Belønningen til dine funders (støtte). For hvert beløb skal de have noget igen – de kan fravælge det, fordi du er en fanstastisk person, eller har et fantastisk projekt. Men de skal have det tilbudt. Se min video om det her.

Det var den korte udgave af forklaringen på crowdfunding.

Hvorfor så lige her, og hvorfor så lige mig ? Godt sprøgsmål. Svaret er ikke simpelt. Men noget af svaret er: Fordi jeg ikke kan lade værre, og har så svært ved at sige nej til nye spændende ting. Specielt når jeg den første i Danmark. Den historie får du løbende her på bloggen, så følg den via RSS eller bare ved at kigge forbi her engang imellem, når du alligevel er på booomerang.dk for at finde og støtte kreative projekter. Eller følg booomerang på Facebook og Twitter.

 

 

 

 

Michael Eis

No Comments

Post a Comment